Gözden kaçırmayın

Vali Aktaş, Gazilerle Bir Araya Geldi Vali Aktaş, Gazilerle Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş ilçe ziyaretleri kapsamında Emirdağ ilçesinde Emirdağ Kaymakamlığını ziyaret etti.

Vali Aktaş, Kaymakam Yasin Akgül’den ilçenin genel durumu ve yürütülen çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Emirdağ Cumhuriyet Meydanı ve Uzun Çarşı’da faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Vali Aktaş, vatandaşlarla sohbet ederek bereketli kazançlar ve hayırlı günler diledi.

Emirdağ Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Aktaş, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan ilçeden yürütülen çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Emirdağ Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunarak Kaymakam Yasin Akgül’den bilgi aldı.

Çalışmalarda sona gelinen Hükümet Konağı inşaatının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Emirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Aktaş, son hazırlıklar ve yürütülen çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Emirdağ Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Vali Aktaş, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle gelecek hayalleri ve sınavlara hazırlık süreçlerine dair sohbet eden Aktaş, öğretmenlerle de görüşerek taleplerini dinledi.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Emirdağ ilçemizde muhtarlar ve kurum müdürleriyle toplantıda bir araya geldi.

Vali Aktaş, vatandaşlara en iyi hizmetin en doğru şekilde ulaştırılması için sahadaki ihtiyaçların yerinde tespiti ve güçlü iş birliğinin önemine değindi.

Yakın zamanda hizmete açılan Emirdağ Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Aktaş, acil servis ve polikliniklerde tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başhekim Dr. Hacı Bayram Gürbüz ile görüşen Aktaş, hastanenin genel durumu, öncelikli ihtiyaçları ve vatandaşlara verilen sağlık hizmetleri konusunda bilgi aldı.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş ile eşi Nagihan Aktaş Hanımefendi, Şehit Polis Memuru Fakı Eryörük’ün bizlere emaneti kıymetli ailesini Emirdağ ilçesi Çilli mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.

Vali Aktaş, Mesalas Lastik Fabrikası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Baha Cengiz ve Genel Müdür Murat Hepdurluk’tan üretim süreçleri, yatırımlar ve hedefler hakkında bilgi aldı.

24 saat aralıksız üretim yapan fabrikada; traktör ön ve arka lastikleri, iş makinesi, forklift, sulama ve römork lastikleri üretimiyle ekonomiye ve istihdama katkı sağlanıyor.

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş, Emirdağ ilçemizde faaliyet gösteren Kar Mineral Madencilik Magnezyum Tesisi’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Şeker ile Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Şeker’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiye’nin ilk magnezyum metal üretim tesisi olma özelliğini taşıyan işletmede incelemelerde bulunan Vali Aktaş, yüksek katma değerli üretim hedefiyle sanayi ve istihdama önemli katkı sunan, ülkemizin sanayi vizyonuna güç katan firma yetkililerine teşekkür etti.

Vali Aktaş ile eşi Nagihan Aktaş hanımefendi, Emirdağ Fazlı-Macide Halaç Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, büyüklerimizle bir araya geldi.

Asırlık çınarlarla sohbet eden, onların hayat tecrübelerini dinleyen Vali Aktaş, devletin yaşlı vatandaşların her zaman yanında olduğunu ifade ederek büyüklerin huzur ve mutluluğunun en önemli sorumluluklardan biri olduğunu söyledi.