Gözden kaçırmayın

Eroğlu'ndan Anlamlı ZiyaretEroğlu'ndan Anlamlı Ziyaret

Jandarma Teşkilatının 187. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Kaya ve beraberindeki heyet, Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’ı ziyaret etti.

Köklü geçmişi, üstün görev anlayışı, yüksek disiplini ve modern kapasitesiyle devletimizin en güçlü güvenlik kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Aktaş; milletimizin huzuru, kamu düzeninin korunması ve ülkemizin güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan tüm jandarma personeline başarılar diledi.

Afyonkarahisar Valiliği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "187 yıllık şanlı geçmişinden aldığı güçle, hukukun üstünlüğü ve milletimizin emrinde görevini kararlılıkla sürdüren Jandarma Teşkilatı; asayişten terörle mücadeleye, trafik güvenliğinden afetlere müdahaleye kadar geniş görev sahasında ülkemizin gurur ve güven kaynağı olmaya devam etmektedir. Aziz milletimizin hizmetinde büyük bir özveriyle görev yapan Jandarma Teşkilatımızın 187. kuruluş yıl dönümünü kutluyor; vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Jandarma Teşkilatımızın 187. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun" denildi.