Gözden kaçırmayın

Şanlı Sancak, Genç Sporcuların Omuzlarında Zafer Meydanı’na UlaştıŞanlı Sancak, Genç Sporcuların Omuzlarında Zafer Meydanı’na Ulaştı

Vincenzo Montella yönetimindeki Ay-Yıldızlı ekip, Avustralya engelini aşarak turnuvaya güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlıyor. D Grubu'nda Türkiye'nin rakipleri Avustralya, Paraguay ve ABD olarak yer alıyor.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Mesaj

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, maç öncesinde yaptığı paylaşımda, "Uzun yıllar bekledik. 

Montella'nın 34. Maçı

Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Takım bugüne kadar 33 karşılaşmaya çıktı. Bu süreçte 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Ay-Yıldızlılar, rakip fileleri 61 kez havalandırırken kalelerinde 41 gol gördü. İtalyan teknik adam, Dünya Kupası'na galibiyetle başlayarak 21. zaferini elde etmeyi hedefliyor.

Türkiye ile Avustralya 3. Kez Karşı Karşıya

A Milli Takım, Avustralya ile daha önce oynadığı iki karşılaşmayı da kazanmıştı. 2004 yılında yapılan hazırlık maçlarında Türkiye rakibini 1-0 ve 3-1 mağlup etmişti.

Muhtemel 11'ler

Avustralya:

Ryan, Italiano, Circati, Souttar, Herrington, Bos, Metcalfe, Irvine, O'Neill, Leckie, Toure

Türkiye:

Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Arda, Yunus (Kenan), Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu.

Hedef Final

Ay-Yıldızlılar, Vancouver'daki ilk sınavın ardından Paraguay ve ABD ile karşı karşıya gelecek. Türkiye'nin hedefi ise grup aşamasını geçerek turnuvada ilerlemek ve 19 Temmuz'da MetLife Stadium'da oynanacak finalde yer almak.