Gözden kaçırmayın

Avukat Çelik, Panelde KonuştuAvukat Çelik, Panelde Konuştu

Erkmen Belediyesi önünde gerçekleştirilen yeni araçların hizmete alım töreninde AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Ali Özkaya, Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, AK Parti İl Başkanı Özgür Kavak, bazı belediye başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar hazır bulundu.

Düzenlenen programla; 18 m³ sıkıştırmalı çöp toplama aracı, Hidromek kazıcı-yükleyici kepçe, Mercedes yol süpürme aracı, Ford Kuga, Fiat Ducato, Ford Çift Kabin Transit, Ford Ranger Pick-up, traktör, Mercedes kamyon, silindir, forklift, 7 adet şarjlı 3 tekerlekli motor ve traktör arkası ilaçlama makinesi belediyenin hizmet filosuna kazandırıldı.

Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin, belediyenin hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosunu güçlendirdiklerini söyledi. Şahin, belediyeye kazandırılan araç ve iş makinelerinin toplam maliyetinin 50 milyon lira olduğunu açıkladı. Yaklaşık 21 milyon lira değerindeki itfaiye aracı için de çalışmaların başladığını belirten Şahin, aracın yılbaşına kadar belediyeye kazandırılacağını ifade etti.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise şunları kaydetti: "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, eser ve hizmet belediyeciliği anlayışımızla Erkmen’imize hizmet etmeye, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak yatırımları kazandırmaya devam ediyoruz. Belediye Başkanımız Yücel Şahin başta olmak üzere emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür ediyor, yeni araç ve ekipmanların Erkmen’imize hayırlı olmasını diliyorum"

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise şunları kaydetti: "Erkmen’imizin ihtiyaçlarına cevap verecek, belediyemizin hizmet kapasitesini ve gücünü artıracak yeni araç ve iş makinelerinin beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Erkmen’imize daha güçlü, daha hızlı ve daha etkin hizmet için durmadan çalışmaya devam ediyoruz"