Gözden kaçırmayın
ARSLAN: GÖNÜLDEN GÖNÜLE, OMUZ OMUZAKaradeniz: “İki günlük program düzenledik”
Yeni Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak tüm ilçelerde teşkilatların kuruluşlarının tamamlandığını kaydeden Yeni Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hasan Karadeniz, “Çok kısa bir süre içerisinde 4 bin üyeye ulaştık ve kongre sürecimizi başlattık. İlk kongremiz Cuma günü Çay ilçemizde gerçekleştirilecek. Cumartesi Sandıklı’da ilçe başkanlığı için ön seçim yapacağız. Pazar günü ise Merkez İlçe Başkanlığı için ön seçim yapılacak. Sonraki günlerde de diğer ilçelerimizde kongrelerimiz devam edecek. Biz kongre sürecimizi tamamlayarak büyük Kurultayımızı yapıp sonrasında yapılacak olan seçime hazır hale geleceğiz. Ülke çapında milletvekillerimizin ve parti yetkililerimizin katılımıyla saha çalışmaları yapıyoruz. İlimizde de Sayın vekillerimizin katılımıyla iki günlük program düzenledik. Çalışmalarımıza katılan Sayın Vekillerimize çok teşekkür ederiz. Vatandaşlarımızı dinleyerek, parti politikalarımızı anlatacağız. Yapılacak olan genel seçime hazır olduğumuzu vatandaşlarımıza yansıtacağız” diye konuştu.
Arslan: “Siyaseti biz milletimizle birlikte göz hizasından yapmaya çalışıyoruz”
Daha sonra konuşan Yeni Parti Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, “Çok özel bir ildeyiz. Afyonkarahisar, kurtuluşumuzun ve kuruluşumuzun müjdecisi bir kent. Bu nedenle saha çalışmamız sadece siyasal bir çalışma değil, tarihsel anlamda da çok önemli bir çalışma olacak. Belirlenen program kapsamında Afyonkarahisar merkez ve ilçelerimizde çiftçilerimizle, esnafımızla, üreten kesimlerle, gençlerimizle, kadınlarımızla, emeklilerimizle yani tüm toplumumuzla bir araya geleceğiz. Talep ve önerilerini alacağız. Onlara çözüm önerilerimizi anlatacağız. Yeni Parti yeni yeni siyaset anlayışıyla da farklılığını ortaya koymaya devam ediyor. Siyaseti biz milletimizle birlikte göz hizasından yapmaya çalışıyoruz. Afyonumuzun bizim penceremizden milletvekili yok gibi görünebilir ama biz komşu şehrin vekilleri olarak Afyonlu vatandaşlarımızın sorunlarını Mecliste seslendirmek ve çözümler bulmak adına çalışıyoruz” dedi.
Öztürk: “Biz Afyonluları dinlemeye geldik”
Toplantıda son konuşmayı yapan Yeni Parti Bursa Milletvekili Hasan Öztürk şunları kaydetti:
“Yeni Parti’nin kuruluş nedenlerini vatandaşlarımıza anlatmak için ülke genelinde saha çalışmalarımız devam ediyor. Bu partiyi kuran da, kurduran da milletimizdir. Adını koyan, bütçesini belirleyen halkımızdır. Yeni Parti’nin yeni siyasetinin merkezine oturttuğu milletimizle sürekli buluşuyoruz. Afyon, benim şehrim Bursa’ya benzeyen bir şehir. Konumu itibariyle çok önemli olan bir şehirdeyiz. Afyon’un tarihimizdeki yeri ve önemini iyi biliyoruz. Bu şehrin insanlarının beklentileri ve talepleri bizler için çok önemli. Bu şehrin partimizin vekili yok diye bakmıyoruz. Bizler tüm ülke vatandaşlarının olduğu gibi Afyon’un da vekilleriyiz. Biz Afyonluları dinlemeye geldik. Bugün üretenin üreterek battığı, çalışanın çalışarak aç kaldığı ekonomik anlamda tüm ülkedeki herkesin kaybettiği ve sıkıntı çektiği bir noktaya taşınmış vaziyetteyiz. Türkiye’nin asla bir kaynak problemi yok. Biraz eskiye gidersek, eski Türkiye’de bir kişinin çalıştığında aç kalmadığını ve fakir olmadığını hatırlayabiliriz. Bugün yaşananlar kötü yönetimin sonuçlarıdır. Kaynaklar vatandaşlarımızla ortak paylaşıldığında yaşanan sıkıntılar çözülecektir. Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptıkları bu karanlık dönemden çıkış için bizlere en önemli rehberdir. Zamanın getirdiği değişimle bunlar buluşturulduğunda bu ülkede yokluk ve sıkıntı çekilmez”
Yeni Parti heyeti iki gün boyunca ilimizde çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek ve vatandaşlarla buluışacak.








Yorumlar
Yorum Yap