Gözden kaçırmayın

"FON SKANDALI ARAŞTIRILMADAN ÜSTÜ KAPATILAMAZ!"

Taytak: “Bu görev, omuzlarımızdaki sorumluluğu daha da artırmıştır”

TBMM İdare Amiri Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Taytak, “İl Başkanımız Sayın Ahmet Kahveci’ye, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize ve kıymetli ilçe başkanlarımıza nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ediyorum. Bizim için teşkilatımızın desteği ve duası her zaman çok kıymetlidir” diye konuştu. Yeni görevinin önemli bir sorumluluk taşıdığını belirten Taytak, “Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amirliği görevini şahsıma tevdi eden Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’ye şükranlarımı sunuyorum. Bu görev, milletimize ve ülkemize karşı omuzlarımızdaki sorumluluğu daha da artırmıştır. İnşallah görevimizi layıkıyla yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

“Afyonkarahisar’ın emanetini Ankara’da en güçlü şekilde taşıyacağız”

Taytak, “Afyonkarahisar bizim sevdamızdır. Hemşehrilerimizin bize verdiği emaneti bugüne kadar nasıl taşıdıysak bundan sonra da aynı anlayışla taşıyacağız. Meclis çatısı altında hem ülkemizin hem de Afyonkarahisar’ımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Kahveci: “Afyonkarahisar’ımız adına büyük bir gurur”

Ziyarette konuşan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın TBMM İdare Amirliği görevine getirilmesinin Afyonkarahisar teşkilatı ve kent adına gurur verici olduğunu belirtti. Kahveci, “Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar teşkilatları olarak Sayın Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın TBMM İdare Amirliği görevine getirilmesinden büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kendisi yıllardır milletimize, memleketimize ve davamıza hizmet eden, teşkilatımızın içerisinden yetişmiş kıymetli bir dava arkadaşımızdır. Bu önemli görevin Afyonkarahisar’ımız için de hayırlara vesile olacağına inanıyoruz” dedi.

Kahveci, Taytak’ın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Afyonkarahisar’ın meselelerini Ankara’da güçlü şekilde gündeme taşıyacağına inandıklarını ifade ederek, “Sayın Milletvekilimizin yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Kendisine teşkilatımız adına bir kez daha hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, Rabbimden yar ve yardımcısı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.