Gözden kaçırmayın

AKÜ'de Plastik Kaplarla İlgili Önemli AraştırmaAKÜ'de Plastik Kaplarla İlgili Önemli Araştırma

Genel kurul öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Göktürk, iki yıllık görev süresini değerlendirerek yeniden adaylığını duyurdu.

Göktürk, “Öncelikle tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bugün Afyonkarahisar Baromuzun 47. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştireceğiz. 2024 yılında yapılan seçimlerde Afyonkarahisar Barosu mensupları tarafından ilk kadın baro başkanı olma şerefine nail oldum. İki yıllık bir başkanlık dönemim oldu. Bugün yapılan genel kurulda ve yarın yapılacak seçimde de baro başkanlığına yeniden adayım" dedi.

Seçim sürecine ilişkin önemli bir ayrıntıyı paylaşan Göktürk, mevcut durumda baro başkanlığı için tek liste bulunduğunu açıkladı.

Afyonkarahisar Barosu’nda en son 2016 yılında tek listeyle seçim yapıldığını hatırlatan Göktürk, şöyle konuştu:

“Bu dönem tek liste oldu. En son 2016 yılında tek listeyle baro seçimleri yapılmıştı. Bu dönem de öyle gözüküyor. Tabii ki son ana kadar herkes adaylığını açıklayabilir. Bunda hiçbir beis yok. Demokratik hakkını herkes kullanabilir. Ama şu anda görünen, tek liste olarak giriyorum.”

Göktürk'ün açıklamasıyla birlikte, 11 Ekim'de yapılacak seçimlerin mevcut adaylık durumuna göre tek listeyle gerçekleşmesi bekleniyor.

İkinci dönem için hedeflerini de paylaşan Başkan Göktürk, Afyonkarahisar Barosu’nun kurumsal kimliğini güçlendirmeyi ve sosyal baro anlayışını geliştirmeyi amaçladıklarını vurguladı.

Göktürk, “Aynı heyecanla çalışmaya talibiz. İnşallah meslektaşlarımla birlikte güzel işler başaracağımıza, baronun sosyal baro anlayışıyla, kurumsal kimliğiyle ön plana çıkarılacağından ve birçok projeye imza atacağından hiçbir kuşkum yok. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar Barosu’nun 47. Olağan Genel Kurulu kapsamında seçimler, 11 Ekim 2026 Pazar günü saat 09.00 ile 17.30 arasında Afyonkarahisar Barosu Başkanlığı Yeni Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

BAŞKAN ADAYI:

Av. M. İPEK YILMAZ GÖKTÜRK 

YÖNETİM KURULU ADAYLARI

Av. ALİ İHSAN KARANFİL 

Av. ASUDE BURÇİN ÖZER 

Av. HASAN MUHAMMET SEZER 

Av. İBRAHİM KÖKEN 

Av. EMİNE CEREN ERDEM 

Av. MEHMET TAŞKIN 

Av. AYŞE NUR KAYA MİLLİK 

Av. RUKİYE ÖNDER SEL 

Av. MÜCAHİT FATİH KİRİŞ 

Av. GÜLHAN BOZDAĞ SANDUVAÇ 

DİSİPLİN KURULU ADAYLARI

Av. HAMDİ YAKUT 

Av. SÜLEYMAN UĞUR ÜNSOY 

Av. SEVDA ÇOBAN 

Av. HALİDE YAMAN

Av. ÖZLEM ÖZER

DENETLEME KURULU ADAYLARI

Av. OSMAN TOYDEMİR 

Av. İSMET ÖZENER 

Av. HASAN VERGİLİ 

ÜST KURUL DELEGE ADAYLARI

Av. CANAN KESTİOĞLU 

Av. ŞÜKRÜ ELBİR 

Av. EMRAH KARA