Veysel Eroğlu ABCD’ye üye oldu.

Gözden kaçırmayın

Kaos kriz fayda getirmezKaos kriz fayda getirmez

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyon Basın Cemiyeti'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve bu ziyaret kapsamında cemiyete üye oldu. 

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı ve önceki dönem AK Parti Afyon Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyon Basın Cemiyetini (ABC) ziyaret ederek, hayırlı olması dileklerinde bulundu. Kanal3 ve Gazete3'ün idari binasında gerçekleşen ziyarette, Eroğlu'nu ABC Başkanı İsmail Akar, Başkan Vekili Hakan Dilek, başkan yardımcıları Selcen Dilek Çöygün, Polat Yılmaz, Zafer Murat Çakır, Resul Sündük, Soner Gürsan ve Kadın Kolları Başkanı Nergiz Kılıç Savrık karşıladı. 

ORTAK NOKTA AFYON OLMALI 
Ziyarette Afyon Basın Cemiyetinin kurulması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ileten Eroğlu, önemli olanın Afyonkarahisar ortak noktasında hareket etmek olduğuna vurgu yaptı. Daha önceki iki basın derneğinin birleşmesinde şahsen sorumluluk aldığını belirten Prof. Dr. Eroğlu, konuşmasına şöyle davam etti:
FİKRİ AYRILIKLAR TABİİDİR 
"Afyon'da daha önce iki basın derneği arasında birlik beraberlik sağlanmıştı. Afyon ortak noktasında birlik ve beraberlik noktasında dostluğu bozmamak lazım ama rekabette hayır vardır. 
Burada güzel bir ekip var. Afyon’a faydalı olacağınıza inanıyoruz. Biz de elimizden gelen türlü yardımı yapacağız. Ben iki dernek arasında gönül köprüsü olmaya çalışacağım."
ABC Başkanı Akar ise derneğin amacının Afyon’a ve basın mensuplarına faydalı çalışmalar yapmak üzere yola çıktıklarını vurguladı.