Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Beytullah Karataş sosyal medya hesaplarından bir video yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Siyasiye değil basına yasakSiyasiye değil basına yasak

Paylaşılan videoda ‘’Siyasette Yeni Yüzler’’ vurgusu yapıldı. Afyonkarahisar, siyasetinde yeni yüzler görmek istiyorsa, herkesi kucaklayan, her kesimin düşüncesine saygı duyan bir anlayış görmek istiyorsa; Saadet Partisi olarak biz bugün buradayız!

Yayınlanan videoda şunlara yer verildi;

SADECE MENFAATLERİNİ MUHAFAZA EDEN SİYASET ANLAŞINI REDDEDİYORUZ

Biz Afyonkarahisar’da proje yarıştıran, birbirini kötülemekten geri durmayan, sadece menfaatlerini muhafaza etmeye çalışan, sığ söylemler üzerine inşa edilen bir siyaset anlayışını reddediyoruz! Biz Afyon’u çok seviyoruz; Biz Afyon’u 20 yıldır yöneten zihniyetin vurdumduymaz, bencil, sadece menfaat ve oy odaklı belediyecilik anlayışına emanet edilmeyecek kadar çok seviyoruz!

Şehrimizdeki insanımız siyasette artık yeni yüzler görmek istiyorsa, Afyon’da yıllardır aynı döngüde birilerine mahkum veya mecbur bırakılmak istemiyorsa, ehil kadrolar görmek istiyorsa işte biz bugün buradayız. Hakikat üzerine inşa edilen, herkesi kucaklayan, her kesimin düşüncesine saygı duyan, şehri tüm paydaşlarıyla birlikte yönetme anlayışımızla biz buradayız! İnsanımız ehliyet ve liyakat sahibi insanlardan oluşan bir kadro hareketi görmek istiyorsa işte biz buradayız!

RANTI DEĞİL İNSANI ESAS ALACAĞIZ!

Hizmet ve başarının temelinde kişiler değil zihniyetler yatar. Şahısların başarı veya başarısızlıkları, inandıkları ilke ve kurallardan kaynaklanır. Milli Görüş’ün içerdiği ilkelere inanan ve bu ilkelere göre çalışan idareciler efsanevi hizmetlerin altına imza atabilirler ve geçmişte atmışlardır da. Ancak hakkı üstün tutanlar ve ibadet aşkıyla çalışanlar, ülkesine ve insanlığa büyük hizmetler yaparlar. Milli Görüşçüler başarılıdır. Çünkü Milli Görüş’ün temelinde dürüstlük ve samimiyet vardır. Öfke değil şefkat, zulüm değil adalet vardır. Kibir değil tevazu vardır. İşi ehline vermek vardır. Hakikat vardır, liyakat vardır. Bu sebeple biz diyoruz ki; “Başka bir Afyonkarahisar mümkün!” Adam kayırmayı, torpili bitirip; ehliyet ve liyakati hakim kılmak mümkün. Yolsuzluğu, rüşveti, rantı, talanı yok edip; emeği ve alın terini yüceltmek mümkün! Umutsuzluğu geride bırakıp, geleceğe umutla bakmak mümkün. Kasvet şehirlerini, huzur şehirleri haline getirmek mümkün. Rantı değil insanı esas alan bir belediyecilik anlayışı mümkün.