Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Orman ve Su İşleri eski Bakanı ve Irak Özel Temsilcisi olarak görevlendirilen Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Kadın bir eliyle beşiğini, bir eliyle dünyayı sallarKadın bir eliyle beşiğini, bir eliyle dünyayı sallar

Ticaret Bakanlığı’nda gerçekleşen görüşmede, Türkiye-Irak ilişkileri, Kalkınma Yolu Projesi, su yönetimi ve iki ülke arasındaki olası iş birliği alanları ele alındı.
Görüşmenin ardından açıklama yapan Bakan Bolat, “Aziz milletimizin menfaatleri doğrultusunda Irak ile ilişkileri çok boyutlu şekilde değerlendirdik. Sayın Eroğlu’na nazik ziyaretleri ve istişareleri için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Rabbim ülkemize ve milletimize nice hayırlı hizmetler nasip eylesin,” ifadelerini kullandı.
Irak Özel Temsilcisi Veysel Eroğlu ise, nazik ev sahipliği için Bakan Bolat’a teşekkür ederek, “Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat’a yumurta ihracatının önünü açtığı için şükranlarımı arz ederim. Kendisine görevinde üstün muvaffakiyetler diliyorum,” dedi.