Gözden kaçırmayın

Haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildiHaftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

MALİ MÜŞAVİRLER DEVLETİN TEMEL TAŞIDIR

ASMMO Oda Başkanı Erdal Sayar 

“Bugün burada sadece bir ruhsat belgesi değil, aynı zamanda bir sorumluluk ve meslek yemini veriyoruz.Meslegimizin sorumluluğu ve önemi son yıllarda büyük ivme kazanmıştır. Sonraki süreçte de daha da artacaktır. Devletin temel taşı haline gelen ve bugün bu mesleğe adım atan meslektaşlarımızı tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

YEDİ YENİ RUHSAT

Afyon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odasında gerçekleşen törene Başkan Erdal Sayar yanı sıra ASMMO Başkan Yardımcısı Çiğdem Pınar Kılıç oda Sekreteri Yusuf Tür de yer aldı.

Ruhsat alan yeni Mali Müşavirler 'Uzun ve yorucu bir maraton sonucu azimle çalışma karşılığı ruhsalarımıza kavuştuk. Mesleki bilgi birikim ve sorumluluk içinde ülkemiz ekonomisine katkılarımız sürecek 'dediler. 

Törende Mali Müşavirleri aileleri ve yakınları da eşlik etti.

Mali Müşavir unvanına sahip olan gençlerin aileleri de böylesi mutlu bir günde birlikte olmak onlara destek olmak ve duyduğumuz heyecan ve gururu paylaşmak istedik ' dediler.

 Ruhsat Alan Yeni Mali Müşavirler:

• Ayşegül Acar

• Cennet Tezcan

• Mustafa İlker Orman

• Tuğba Boran

• Zeynep Aslan

• İrem Çobanoğlu

• İbrahim Garkın 

AFYON'DA 592 MALİ MÜŞAVİR 

Yeni mesleğe adım atan Mali Müşavirler ile ilimizdeki meslek mensubu sayısı 592'ye ulaştı. 

Mali Müşavir olmak için lisans eğitimi sonrası staj sınavında başarılı olmak lazım 3 yıl staj sonrası yapılan sınavlarda başarılı olanlar meslek ve unvan sahibi oluyor.