Gözden kaçırmayın

Vali Aktaş, Kurban Bağışını TDV'ye YaptıVali Aktaş, Kurban Bağışını TDV'ye Yaptı

Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde GSB yurtlarında kalan öğrenciler arasında yarışma yapıldı.



Vali Dr. Naci Aktaş, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ile birlikte, gençlerin ödül heyecanına ortak oldu. Valiliğin himayelerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde GSB yurtlarında kalan öğrenciler arasında düzenlenen Genç Takım Projesi kapsamında 1900 takımda 3800 öğrenci okuma, gönüllülük, spor ve sağlıklı yaşam alanlarında takım halinde faaliyetler gerçekleştirerek yarıştı.



Öğrencileri tebrik eden Vali Aktaş, “Okuyan, düşünen, sorgulayan ve topluma fayda üretmeyi hedefleyen bir gençlik; ülkemizin en büyük güvencesidir. Sizlerin ortaya koyduğu bu gayret, bizlere umut vermekte ve yarınlara olan inancımızı daha da güçlendirmektedir.” dedi.