Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde, Afyonkarahisar Güzel Sanatlar Derneği (AGSADER) tarafından dokuzuncu kez düzenlenen “Minik Eller Resim Atölyesi Sergisi”, AKÜ M. Rıza Çerçel Kültür ve Sanat Merkezinde sanatseverlerle buluştu.

Gözden kaçırmayın

Kızgın ve Kırgın SeçmenKızgın ve Kırgın Seçmen

Sergiye, GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun ile Dr. Öğretim Üyesi Fevzi Nuri Kara’nın yanı sıra İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri, AGSADER Başkanı Yusuf Gürman, öğretim elemanları, veliler ve çok sayıda Afyonkarahisarlı sanatsever katıldı.

AGSADER Başkanı Yusuf Gürman ve GSF Dekan Vekili Prof. Dr. Selçuk Akçay’ın yaptıkları açılış konuşmalarının ardından sergiye katılan öğrencilere belgeleri takdim edildi. AGSADER tarafından sanatı küçük yaşta sevdirmek amacıyla oluşturulan resim atölyesinde, GSF Danışma Kurulu Üyesi Zeynep Gürman’ın eğitmenliğinde ilk ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören 42 öğrencinin ürettikleri 82 adet yağlı boya resimden oluşan seçki, 3 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek.