Gözden kaçırmayın

Gazi Meslek Lisesi, Türkiye Birincisi OlduGazi Meslek Lisesi, Türkiye Birincisi Oldu

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, festival alanında kurulan standda görev alan öğrenci ve akademisyenlerle bir araya geldi ve yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ayrıca başta YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar olmak üzere üniversite rektörleri, bilim insanları, araştırmacılar, mezunlar ve çok sayıda ziyaretçi AKÜ'nün standını ziyaret ederek teknoloji ve inovasyon alanında geliştirilen yenilikçi projeler hakkında bilgi aldı.

Ziyaret programı kapsamında AKÜ Rektörü Prof. Dr. Karakaş, yarışmalarda dereceye giren üniversite ve Afyonkarahisarlı ortaöğretim öğrencileri, Teknoloji Yarışmaları Koordinatörlüğü (AKÜ TYK) ile T3 Vakfı temsilcileriyle de bir araya gelerek gençlerin gurur ve heyecanına ortak oldu.

Karakaş, Milli Teknoloji Hamlesi doğrultusunda ülkemizin güçlü yarınlarının inşasına büyük katkı sağlayan ve gençlerin ufkunu açan bu başarılı organizasyonda emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ederek, bu vizyoner buluşmaya imza atan herkesi yürekten tebrik etti.