Gözden kaçırmayın
Floor Curling Kulüp Müsabakaları TamamlandıMalzemeler; ilçedeki Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Kurtuluş Şehit Kamil Tuna İlkokulu, Pazarağaç İlkokulu, Karamık Ortaokulu ve Koçbeyli İlkokulu'na teslim edildi.
Ziyaret boyunca gösterilen samimi ilgi ve gençlerin spora olan büyük heyecanı, Sinnada Hotels Afyon Belediye Yüntaş Spor Kulüp Başkanı Ahmet Akkent ile Başantrenör Gökhan Çokşen’e duygu dolu anlar yaşatırken gelecek adına büyük bir mutluluk ve umut verdi.

Çay Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu, Kulüp Başkanı Ahmet Akkent, Başantrenör Gökhan Çokşen, Çay Gençlik ve Spor Müdürü Akif Taşpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Akif Türk, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Alperen Sak, İl Genel Meclisi Üyesi Veli Koç ve beraberindeki heyet ile birlikte düzenlenen spor malzemeleri teslim törenine katılım sağlandı.







Yorumlar
Yorum Yap