Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü öğrencileri Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında ve Maliye Kulübü iş birliği ile Çıkrık İlkokuluna kütüphane oluşturdu.

Gözden kaçırmayın

Siyasiye değil basına yasakSiyasiye değil basına yasak

Çıkrık İlkokulu Müdürü Mevlüt Bulut ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa Sağbaş, Maliye Kulübü Danışmanı Doç. Dr. İsmail Ciğerci, gönüllülük çalışmaları dersi yürütücüsü Dr. Öğretim Üyesi Pınar Bengi Kaya ile Maliye Bölümü öğretim elemanları katıldı. Öğrenciler ve öğretim elemanları Çıkrık İlkokulu öğrencileri ile kütüphane için bağışlanan kitapları birlikte kitaplıklara yerleştirdikten sonra okul bahçesinde çeşitli oyunlar oynadı. Etkinlik sayesinde ilkokul öğrencileri ile AKÜ öğrencileri arasında güzel bir bağ oluştu.

Etkinliğin ardından Giresunlular Şehitliği ziyaret edilerek şehitlik ile ilgili öğrencilere bilgi verildi. Akabinde Giresun Kültür Evi gezildi ve ziyaretçileri temsilen Prof. Dr. İsa Sağbaş tarafından Giresun Kültür Evi anı defteri imzalandı.