Başmakçı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası, Başmakçı Spor Salonu'nda tamamlandı. Turnuvaya kamu kurum ve kuruluşlarının oluşturduğu takımlar katıldı.

Gözden kaçırmayın

Kaos kriz fayda getirmezKaos kriz fayda getirmez

Turnuvanın final maçında Çok Programlı Lisesi öğretmenler takımı, rakiplerini mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı. Takım, sergilediği üstün performans ve takım ruhu ile izleyicilerden büyük alkış topladı.

İkinci, Filenin Yıldızları Takımı

Filenin Yıldızları takımı, turnuva boyunca gösterdiği etkili oyunla finale kadar yükseldi ve turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Özellikle yarı final maçında gösterdikleri performans, turnuvanın en heyecan verici anlarından biri olarak hafızalara kazındı.

Üçüncü, Atatürk Ortaokulu Öğretmenleri Takımı

Atatürk Ortaokulu öğretmenleri takımı ise üçüncülük maçında rakiplerini yenerek turnuvayı üçüncü sırada bitirdi. Takım, azimli oyunları ve sahadaki uyumlarıyla dikkat çekti.

Organizasyon ve katılım

Turnuva, Başmakçı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla düzenlendi. Başmakçı Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvada, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personeller arasındaki dayanışma ve dostluk ön plandaydı. 
Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren takımlara madalya ve kupaları takdim edildi.