İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Kurban bayramı mesajı yayınladı.

Gözden kaçırmayın

Kaos kriz fayda getirmezKaos kriz fayda getirmez

Olgun'un mesajı şöyle:

"Bayramlar, birliğimizi pekiştiren ve bizi biz yapan değerlerimizi bir kere daha anlamlı ve güzel bir vesileyle canlandıran özel günlerdir.

 Kurban bayramı; barışın, birliğin, yoksula, kimsesize umut olmanın bayramıdır. Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu müstesna günleri, eş, dost ve akrabalarımız ile yaşamak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir.

Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz.

 Sevgili hemşehrilerim, bildiğimiz üzere bayram günlerinde trafik her zamankinden daha yoğun oluyor; sevdiklerinize giderken büyük acıların yaşanmaması adına trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere hemşehrilerimin ve tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bu mübarek günlerin ülkemize, Türk-İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum. Sevgilerimle"