AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, ilk ziyaretini Gazi Mahallesinde muhtarlık ve esnaflara yaptı. Cuma namazı sonrasında il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Şahin, “telefonlarımız da kapılarımız da Afyonkarahisar halkına açıktır” dedi.

Gözden kaçırmayın

Kaos kriz fayda getirmezKaos kriz fayda getirmez

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, göreve hızlı başladı, sahaya indi. Cuma namazı sonrasında il yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Şahin Cuma namazını Gazi Mahallesi Mevlevi Camii’nde kıldı. Namaz sonrasında ise Gazi Mahallesi Muhtarlığı’nı ziyaret etti, muhtar azalarıyla bir araya gelerek Gazi Mahallesi ile ilgili çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular. Başkan Şahin akabinde ise Ataköy Migros civarındaki esnafları ziyaret etti.

“Hemşehrilerimiz ile sık sık bir araya geleceğiz”

Esnaf ziyareti sonrasında açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin; “Esnafımızın sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek bizim en önemli önceliklerimizdendir. Esnaflarımızın işlerini kolaylaştırmak ve geliştirmek adına her zaman yanlarında olacağımızı da belirtmek istiyorum. Esnaflarımızın destekleriyle de Afyonkarahisar’ımız için daha güçlü adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte de şehrimizin her bir semtinde hemşehrilerimizle sık sık bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleme imkânı bulacağız. Bununla birlikte telefonlarımız da kapılarımız Afyonkarahisar halkına sonuna kadar açıktır” dedi.