Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığındaki Afyonkarahisar heyeti, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Kaos kriz fayda getirmezKaos kriz fayda getirmez

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr.Hasan Arslan ile MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret etti. Vali Yiğitbaşı, Ağustos ayı içinde açılması planlanan Zafer Müzesi’nin açılışına ve Zafer Haftası’na Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ı davet ettiklerini belirtti.

Vali Yiğitbaşı, ziyaret ile ilgili şu paylaşımı yaptı:

“Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ı, Afyonkarahisar heyeti olarak makamında ziyaret ettik. Ziyaretimizde, AK Parti Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Milletvekilimiz Mehmet Taytak ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımızı, Zafer Müzesi’nin açılışı ile 25-30 Ağustos tarihleri arasında kutladığımız Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinliklerine davet ettik.

Aynı zamanda şehrimizin devam eden yatırımları ve öncelikli talepleri konusunda da istişarelerde bulunduğumuz Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’a nazik kabullerinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum.”