Yurt içi teşkilatlanma, üye ilişkileri ve üye kabul komisyonu 2. Bölge toplantısı MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi ev sahipliğinde termal otelde gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Kaos kriz fayda getirmezKaos kriz fayda getirmez

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan İşlek Afyonkarahisar’ın yatırım potansiyelleri hakkında 8 ilin şubesinden katılan MÜSAİD Başkanlarını bilgilendirdi.
Toplantıya Alanya, Aydın, Burdur, Isparta, Fethiye, Kütahya, Uşak Şube Başkanları ve Başkan Yardımcıları katıldı. Aynı zaman da MÜSİAD Genel Merkez Yurt içi teşkilatlanma komisyonu Başkanı Mustafa Aktaş, 2. Bölge Sorumlusu Şeref Soner Cömert ve Genel Merkez Yöneticileri katılım sağladı.
Toplantıda katılımcılara teşkilat eğitimi verildikten sonra, Afyonkarahisar’ın yatırım, istihdam, ihracat, turizm potansiyelleri ele alındı.
BÖLGE ŞUBELERİ ARASINDAKİ İŞBİRLİĞİ GÜÇLENECEK
MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi, Yurt İçi Teşkilatlanma, Üye İlişkileri ve Üye Kabul Komisyonu 2. Bölge toplantısına ev sahipliği yaptı. 
Toplantıya Alanya, Aydın, Burdur, Isparta, Fethiye, Kütahya ve Uşak Şube Başkanları ve Komisyon Başkanları katıldı. MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi, Yurt İçi Teşkilatlanma, Üye İlişkileri ve Üye Kabul Komisyonu 2. Bölge toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıya Alanya, Aydın, Burdur, Isparta, Fethiye, Kütahya ve Uşak Şube Başkanları ve Komisyon Başkanları katıldı. MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi, misafirlerine sıcak bir karşılama yaparak, toplantının verimli geçmesi için gerekli tüm düzenlemeleri gerçekleştirdi. Toplantı, bölge şubeleri arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve üyeler arası ilişkileri geliştirmek amacıyla düzenlendi. Toplantıda, bölge şubeleri arasında ortak projeler, işbirliği fırsatları ve üye kabul süreçleri gibi konular ele alındı. Katılımcılar, bölgenin ekonomik gelişimi ve iş dünyasının ihtiyaçları üzerine görüş alışverişinde bulunarak, gelecekteki stratejiler hakkında fikir birliğine vardılar. 
Başkan İşlek tüm katılımcılara programa iştiraklerinden dolayı teşekkür etti.