Motofest'in tanıtım toplantısında bu organizasyonu başlatan iki dönem önceki Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın unutulduğu gözlendi.

Gözden kaçırmayın

Dört Konu Dört Yorum Dört Konu Dört Yorum

Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nde Dünya Erkekler Motokros Şampiyonası (MXGP), Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası (MXWOMEN), Dünya Gençler Motokros Şampiyonası (MX2) ve Avrupa Motokros Şampiyonasının (EMX250) aynı anda binlerce sporseverlerle buluşacak etkinlikte 
25'ten fazla takım, 150'den fazla yarışçı ve binlerce seyircisiyle bu yılki NG Afyon MotoFest, ülkemizin 2024'teki en büyük spor ve gençlik etkinliği olmaya aday.
Bu etkinliğin tanıtım toplantısında bu organizasyonu başlatan iki dönem önceki Belediye Başkanı 
Burhanettin Çoban'ın unutulduğu gözlendi.

Afyonkahisar da yapılacak 
Dünya Motokros Şampiyonası adeta 3.5 milyar kişiye canlı ulaşacak etkinliklerin tanıtım toplantısında Vali Kübra Güran Yiğitbaşı Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Burcu Köksal, Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke
MotoFest'in sponsoru olan NG Otel Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür  konuştu. 
Milletvekili Yurdunuseven dışında bu organizasyonun mimarı Burhanettin Çoban'ın adı geçmedi. 
Çoban salonda yoktu. 
Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın konuşmasında bu etkinliğin halktan toplanan vergiler ile yapılıyor demesi dikkat çekti. 
Tanıtım toplantısına, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Ünivesitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.