Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Zafer Haftası kapsamında gerçekleştirilecek olan Zafer Kupası Rahvan At Yarışları öncesinde Atlı Spor Tesislerini ziyaret ederek yarış alanını inceledi.

Gözden kaçırmayın

Dört Konu Dört Yorum Dört Konu Dört Yorum

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Zafer Haftası kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinlikler öncesinde Atlı Spor Tesisleri’ni ziyaret ederek, 25 Ağustos'ta düzenlenecek Zafer Kupası Rahvan At Yarışları için yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. Başkan Köksal, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, Zafer Haftası’nın Afyonkarahisar’a yakışır etkinliklerle kutlanacağını vurguladı.

Bu tarz etkinliklerin Afyonkarahisar halkını bir araya getireceğini hem de şehrin turizmine katkı sağlayacağını belirten Başkan Köksal, “Zafer Haftamızı, şehrimize yakışır etkinliklerle taçlandıracağız. Atlı Spor Tesislerimizde gerçekleştireceğimiz Zafer Kupası Rahvan At Yarışları, sadece bir spor etkinliği olmanın ötesinde, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir şenlik olacak. Tüm hemşehrilerimi bu anlamlı etkinliğe katılmaya, bu bayram coşkusunu hep birlikte yaşamaya davet ediyorum,” şeklinde konuştu.