Afyok Kuzey Kale Taraftar Grubu Tribün Liderleri Selahattin Bayramoğlu, Kemal Durmuş ve Mustafa Garipcin, basın toplantısı düzenlediler.

Gözden kaçırmayın

Dört Konu Dört Yorum Dört Konu Dört Yorum

Afyonspor’un geleceğiyle ilgili belirsizlik ve taraftarın bu duruma kayıtsız kaldığı yönündeki iddialar üzerine bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kemal Durmuş, Afyonspor’un içinde bulunduğu zor durumu kamuoyuna duyurduklarını belirtti. Durmuş, hem mevcut hem de önceki yönetimlerin bu sorunlarla mücadele ettiğini vurgulayarak, takımın ayakta kalması için vali yardımcısı, belediye başkan yardımcısı gibi ilgili makamlarla sürekli temas halinde olduklarını ifade etti. Durmuş, “Afyonspor’un durumu maalesef çok kötü. Bunun farkındayız ve bu noktaya gelineceğini uzun zamandır ilgili makamlara bildirmiştik. Bugün de dahil olmak üzere takımın ayakta kalması adına gerekli kişilerle görüşmeler yapıyor, gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi. Ayrıca, kulübün kayyuma gitmemesi adına Niyazi Ertaş’ın kulübü devraldığını, ancak yeni bir talip çıkarsa kulübü devretmeye hazır olduklarını belirtti. Durmuş, taraftarın takıma olan bağlılığını vurgulayarak, Afyonsporlu taraftarların hiçbir şeyden habersiz ya da ilgisiz olmadığını, tribünlerdeki yerlerini her zaman koruyacaklarını ifade etti.

Tribün liderlerinden Mustafa Garipcin de taraftarların Afyonspor için yoğun bir çaba içinde olduğunu belirtti. Garipcin, yaklaşık 40 kişilik bir ekip ile gece gündüz demeden görüşmeler yaptıklarını ve olumlu geri dönüşler aldıklarını söyledi. “Afyonspor sevdalıları olarak, bu çabalarımız neticesinde çok olumlu geri dönüşler alıyoruz ve almaya devam edeceğimize inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte Afyonspor için çok güzel gelişmelerin yaşanacağını düşünüyorum” diye konuştu. Garipcin, bu süreçte desteğe ihtiyaç duyduklarını da ekledi.

Afyok Kuzey Kale Taraftar Grubu Tribün Lideri Selahattin Bayramoğlu ise, Afyonspor’un durumunun kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti. Bayramoğlu, takımın sahipsiz olmadığını ve tüm çabalarının Afyonspor’un yaşaması için olduğunu vurgulayarak, “Şu anki süreç bizi derinden üzüyor. Ortada ne bir takım kaldı ne de futbolcular. Taraftar olarak bu durum bizi çok üzüyor. Afyonspor’un yok olmaması için mücadele ediyoruz” dedi. Bayramoğlu, taraftarların takımı yalnız bırakmadığını ve gece yarılarına kadar çözüm arayışında olduklarını belirtti. Afyonspor’un siyaset üstü olduğunu ve herkesin bu mücadelede yer alması gerektiğini ifade ederek, güzel günlerin yakın olduğunu söyledi.