Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker Gün FM’in konuğu oldu.

Gözden kaçırmayın

Dört Konu Dört Yorum Dört Konu Dört Yorum

Diker vakfın amacını Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı veya Afyonkarahisar doğumlu öğrenim gören ancak maddi imkanlardan yoksun gençlerimizin daha üst seviyede eğitim görebilmelerini sağlamak olarak açıkladı.

Programda vakfın amacına değinen Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker, “Vakfımızın amacı, Afyonkarahisar nüfusuna kayıtlı veya Afyonkarahisar doğumlu öğrenim gören ancak maddi imkanlardan yoksun gençlerimizin daha üst seviyede eğitim yapabilmelerini sağlamaktır. Vakfımız öğrenim gören Afyonkarahisarlı öğrencilerimize burs vererek onları destekliyor. Bağışçılarımız vakfımızın internet sitesine girerek bağışta bulunabilir ve vakfımıza dair tüm detayları inceleyebilirler. Şu an kayıt dönemi olduğu için burs başvuruları sürüyor. İkinci yerleştirmeler açıklanana kadar başvurular devam edecek. İhtiyaç sahibi öğrenciler belirttikleri bilgilere göre sistem tarafından puanlandırılıyor ve otomatik olarak sıralanıyor. Burs verilecek öğrenciler son derece objektif olarak belirleniyor” diye konuştu.

“Geçmişte burs alanlar meslek sahibi olunca burs veriyor”

Daha önceden Afyon Eğitim Vakfı’ndan burs alan kimi öğrencilerin meslek sahibi olduktan sonra burs vererek vakfa destek olduklarını söyleyen Diker, “Bu durum bizleri çok duygulandırıyor ve mutlu ediyor. Herkes imkanı ölçüsünde vakfımıza destek olabilir. Yapılan tüm bağışlar öğrencilerimize burs olarak geri dönüyor” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Gün FM’e anlamlı plaket

Yayın sonrası Gün FM’in Afyon Eğitim Vakfına destekleri nedeniyle Afyon mermerinden Vakıf logolu plaketi Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar’a takdim eden Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Murat Diker, Akar’a teşekkür etti. Akar ise Afyon Eğitim Vakfı’nın faaliyetlerini kamuoyuna duyurmada aracılık etmeye devam edeceklerini kaydedetti ve Diker’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.