Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar şehir merkezine yapılacak önemli bir yatırımın müjdesini verdi.

Gözden kaçırmayın

Dört Konu Dört Yorum Dört Konu Dört Yorum

Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Afyonkarahisar şehir merkezine yapılacak önemli bir yatırımın müjdesini verdi. Başkan Mühsürler, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar Ticaret Borsası olarak 50 bin ton kapasiteli, yaklaşık 400 milyon TL maliyetli lisanslı depo yatırımına başlayacaklarını duyurdu.

Başkan Mühsürler, geçtiğimiz Temmuz ayında Sandıklı-Dinar bölgesi için hayata geçirilen lisanslı depo yatırımına benzer bir yatırımın bu kez şehir merkezi için planlandığını belirtti. Mühsürler, "Geçtiğimiz günlerde bu yatırımın imar çap izinleri Afyonkarahisar Belediyesi tarafından verildi. Bu iznin verilmesinde emeği geçen Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a ve belediye yetkililerine teşekkür ediyorum. Verilen bu izinle tarım sektörü ve çiftçilerimiz için önem arz eden bu projenin şehir merkezine yapılmasının önü açılmış oldu," ifadelerini kullandı.

 

 

Mehmet Mühsürler, bu yatırımın canlı hayvan borsası binasının bulunduğu alana yapılmasının planlandığını ve 2025 yılına yetiştirilmesinin hedeflendiğini belirtti. Ayrıca, bu projeye destek veren tüm yetkililere, Afyonkarahisar Belediyesi’ne ve devletin önemli kademelerine teşekkürlerini iletti. Başkan Mühsürler, "Afyonkarahisar Merkez Lisanslı Depolarımız şimdiden ülkemize ve Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun," diyerek sözlerini tamamladı.