Afyonkarahisar Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Taşoluk Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ödül gecesinde 2024 yılında Dünya, Avrupa ve Türkiye derece yapan Taşoluk Belediye Spor Kulübü sporcularıyla bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Kaos kriz fayda getirmezKaos kriz fayda getirmez

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde, Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece elde eden Taşoluk Güreş Kulübü sporcularına ödül verildi. Ödül gecesine, Afyonkarahisar Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa Kaymakamı Serkan Kaya. Taşoluk Belediye Başkanı Bilgin Özen, İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcular ve aileleri katıldı.

“Güreş Sporunda Destan Yazan Sporcu Kızların Her Zaman Destekçisiyiz”

İlçeye bağlı Taşoluk Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ödül gecesi ilçedeki düğün salonunda gerçekleşti. Vali Yiğitbaşı, başarılı sporcuları ve onların ailelerini tebrik ederek, elde edilen başarıların yalnızca Taşoluk’a değil, tüm Afyonkarahisar’a ve Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattığını vurguladı. Özellikle güreş sporunda olağanüstü başarılar gösteren sporcu kızlara dikkat çeken Vali Yiğitbaşı, bu genç yeteneklerin ve ailelerinin azim ve kararlılığına olan takdirini ifade etti. Sporculara destek vermeye devam edeceklerini ve onların ulusal ve uluslararası platformlarda daha büyük başarılar elde etmeleri için gereken her türlü yardımı sağlayacaklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından, Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece elde eden 18 sporcuya plaket ve ödülleri verildi.