TFF 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz Afyonspor, bugün iki kez öne geçmesine rağmen Ispartaspor ile 2-2 berabere kaldı. Lige kötü bir başlangıç yapan Afyonspor 2024-2025 sezonunda ilk puanını aldı. Afyonspor’un golleri Emir Aktürk ve Hüseyin Şahin'den geldi.

Gözden kaçırmayın

Dört Konu Dört Yorum Dört Konu Dört Yorum

TFF 2. Lig Beyaz Grup 5. hafta mücadelesinde bugün Afyonspor ile Isparta 32spor karşı karşıya geldi. İlk 4 maçını kaybeden mor beyazlı ekip ile sadece 1 puanı bulunan Ispartaspor arasında oynanan karşılaşmaya Afyonspor etkili başladı ve 11. dakikada Emir Aktürk'ün golüyle Isparta 32Spor karşısında 1-0 öne geçti.

Isparta temsilcisi 31. dakikada kazanılan penaltı atışını skora dönüştüremedi. 1 dakika sonra Vedat Bora’nın golüyle maça denge geldi.

Konuk takımın golünden 3 dakika sonra Afyonspor'da bu kez sahneye Hüseyin Şahin çıktı ve takımını Isparta 32Spor karşısında bir kez daha öne geçirdi. 2-1

Isparta 32Spor ilk yarının son dakikalarında maça bir kez daha dengeyi getirdi. Isparta ekibi 40. dakikada  Caner Koca’nın golüyle soyunma odasına 2-2 beraberlikle gitti.

İlk yarısı 2-2 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.

Afyonspor ilk puanına kavuşurken, konuk ekip ise ligde ikinci beraberliğini elde etti.