Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ve Sinanpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü yetkilileri örnek bir ziyaret gerçekleştirerek okullara misafir oldu.

Gözden kaçırmayın

Dört Konu Dört Yorum Dört Konu Dört Yorum

Okulları ziyaret eden Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ve Sinanpaşa İlçe Nüfus Müdürlüğü yetkilileri öğrencilere T.C. Kimlik kartını tanıttı. 

Afyonkarahisar İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri okullara yapılan ziyaretlerle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Parıldayan gözler, pırıl pırıl bir gelecek. Gitmemek olur mu? Hayatınızın her anında olmak var belde belde, köy köy dolaşmak var. Siz bizi kabul edersiniz de biz gelmez miyiz. Bulca köyü ilköğretim Okulu hoşbulduk. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmeyi görev edinen bizler, Asım Kocabıyık Anaokuluna misafir olduğumuz için gurur duyduk. Yollar bizi bekler, gencecik zihinler bizi bekler. Garipçe Köyü İlköğretim Okuluna misafir olduk. Konumuz T.C. Kimlik kartı. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmeyi görev edinen bizler, Okullarımıza misafir olduğumuz için gurur duyduk.  Kutlu Türk Devletini anlatma çabamızda, Allah yar ve yardımcımız olsun. Hata varsa bizimdir, bağışlansın. Hak ettiğince anlatamadıysak, toyluğumuza yorulsun. Niyetimiz iyidir. Ereğimiz hoştur. Tek derdimiz, Devletimizi herkese haykırmaktır”.