Afyonspor Kulüp Başkanı Niyazi Ertaş, Afyonspor'un yönetimine talip olan Mevlüt Akkuş'u takdir ettiğini açıkladı. Başkan Ertaş, yaptığı basın açıklamasında Akkuş'un zor ve önemli bir göreve talip olma özgüvenini takdir ettiklerini belirtti.

Gözden kaçırmayın

Dört Konu Dört Yorum Dört Konu Dört Yorum

Ertaş, açıklamasında şunları ifade etti:

"Afyonspor kamu iradesi ve kaynaklarıyla kurulmuş bir kulüptür ve kimsenin özel alanı ya da reklam yeri değildir. Kulüp keyfi kararlarla yönetilemez. Erkan Çelik döneminde yaşanan keyfiliğin bedelini Afyonspor olarak ağır ödüyoruz. Bizler, emanetçi olduğumuz bilinciyle kulübü yönetiyoruz."

Ertaş ayrıca, Afyonspor’un yönetimini Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın onayıyla devretmeye hazır olduklarını daha önce açıkladıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Valimiz ya da milletvekillerimizin onayı doğrultusunda kulübü, onayladıkları ekibe hemen devretmeye hazırız. Kulübün mali yükü şu an tamamen yönetim kurulumuz tarafından karşılanmaktadır."

Başkan Ertaş, ayrıca kulüpte transfer yasağı nedeniyle beklenen transferlerin yapılamadığını ve bu durumun galibiyetlerdeki eksikliğin ana nedeni olduğunu vurguladı. Yönetimsel olarak tüm sorumlulukları yerine getirdiklerini belirten Ertaş, Afyonspor’un başarısı için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Son olarak, Ertaş, Mevlüt Akkuş’un kulüp yönetimine talip olmasıyla ilgili kamuoyunun bilmek istediği bazı soruları sıraladı ve şu ifadelere yer verdi:

"Afyonspor yönetimi olarak, talipli yönetime Vali, Belediye Başkanımız veya milletvekillerinden biri onay verdiği takdirde Afyonspor yönetimini hemen devrederiz. Her şey Afyon ve Afyonspor için."

Açıklamanın sonunda Ertaş, Afyonspor camiasına ve taraftarlara saygılarını sundu.