Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak talepleri dinledi ve mahallede öncelik gerektiren hizmetleri yerinde tespit etti. Köksal, mahalle halkının sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını vurguladı.

Gözden kaçırmayın

Dört Konu Dört Yorum Dört Konu Dört Yorum

Köksal, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti. Birim Müdürleri, personeller, Mahalle Muhtarı Münevvere Aydoğmuş ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Köksal mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahalledeki eksiklikler ve talepler üzerine görüş alışverişinde bulundu.
 

“DAHA YAŞANABİLİR BİR AFYON İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Her hafta 1-2 mahallede vatandaşlarımızla bir araya geldiklerini belirten Köksal, “Sizleri dinliyoruz, mahallenizdeki eksikleri, sıkıntıları yerinde tespit ediyoruz. Bugün de Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde çözülmesi gereken sorunları ve yapılması gereken hizmetleri önceliğe göre belirlemek için buradayız. Hepimizin amacı daha güzel, daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için çalışmak." dedi. 
Köksal ayrıca, bu toplantıların vatandaşlarımızın birebir şikayet ve önerilerini aktarması bakımından önemli olduğunu vurguladı.
 

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ
Toplantının ardından Köksal, Mahalle Muhtarı Münevvere Aydoğmuş, birim müdürleri ve belediye personeliyle birlikte mahalleyi gezdi. Altyapı, park alanları ve genel hizmetlerle ilgili eksiklikler yerinde tespit edilerek öncelik sırasına göre hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için talimatlar verildi.
 

VATANDAŞLARIMIZDAN TEŞEKKÜR
Mahalle sakinleri, Başkan Köksal’a teşekkür ederek, Belediyenin mahallelerine gösterdiği ilgiden ve sunduğu hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Muhtar Münevvere Aydoğmuş da Köksal'a, mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu.
Köksal, her hafta gerçekleştirdiği “Mahalle Buluşmaları” ile vatandaşların taleplerini yerinde dinleyerek sorunlara çözüm üretmeye devam edeceğini ifade etti.