Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, servis şoförlerine yönelik gerçekleştirilen Afyonkarahisar İl Milli Eğitim konferans salonunda yapılan eğitim ve istişare toplantısına katıldı.

Gözden kaçırmayın

Yaşananlardan ders almak lazımYaşananlardan ders almak lazım

Toplantıda, esnafın karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm yolları değerlendirildi. Başkan İbrahim Karataş, servis araçlarının güvenli ve verimli bir şekilde işletilmesi için eğitimin önemine vurgu yaptı. Karataş, “Bu tür toplantılar, esnafımızın ihtiyaçlarını anlamak ve onlara en iyi hizmeti sunmak için büyük bir fırsat. Amacımız, servis şoförlerimizin bilgi ve becerilerini artırmak ve onların işlerini daha güvenli bir şekilde yürütmelerini sağlamaktır,” dedi.

Toplantı, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, İl Emniyet Müdürlüğü'nden Komiser Mehmet Akıncı ve İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü'nden Astsubay Kıdemli Başçavuş Ali Gören ve çok sayıda servis şoförünün katılımıyla gerçekleşti.