İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle yerel muhtarları ziyaret ederek bu özel günü kutladı.

Gözden kaçırmayın

Yaşananlardan ders almak lazımYaşananlardan ders almak lazım

Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur, Afyonkarahisar Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı  Deniz Özcan, ve Karahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Sevgi Ayarı'nın yer aldığı ziyaretleri sırasında dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Ziyaretlere, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu , merkez ilçe başkanı İzzet Köken ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
 İYİ Parti'nin Afyonkarahisar il teşkilatı, yerel yönetimdeki muhtarların toplum için taşıdığı öneme dikkat çekti. Onların halk ve devlet arasında köprü görevi gördüklerini vurgulayan parti yetkilileri, "Mahallelerimizin ve köylerimizin gelişmesi için büyük çaba gösteren muhtarlarımızın bu anlamlı gününü kutluyoruz. Halkımızın sesi olarak görev yapan muhtarlarımızla el ele vererek güçlü bir Afyonkarahisar için çabalarımıza devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.Muhtarlar ise, İYİ Parti heyetinin kendilerine yönelik gösterdiği ilgi ve kutlama nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdiler. Ayrıca yerel yönetimlerdeki rollerinin daha da güçlendirilmesi yönünde destek talebinde bulundular. İYİ Parti'nin ziyareti, Muhtarlar Günü'nün kutlanmasında dayanışmanın önemine işaret etmesi ve yerel idarecilerin rollerinin altını çizmesi açısından anlamlı bir etkinlik oldu.