Emirdağ Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile işçilerin maaşına yaklaşık yüzde 40 oranında zam yaptı.

Gözden kaçırmayın

Siyasiye değil basına yasakSiyasiye değil basına yasak

Sözleşme imza töreni Taş Konak Restaurant düzenlendi. Törende konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, hakkında asılsız iddialar ortaya atıldığını belirtti.

Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Kemal Erkuş, bölgedeki diğer belediyelere göre en yüksek zammın Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından yapıldığını belirterek teşekkür etti. Serkan Koyuncu, Emirdağ Belediyesi bünyesinde yaklaşık 300 civarında işçi çalıştığını, birçok projeyi hayata geçirdiklerini, ihtiyaç doğrultusunda işçi alımı yapıldığını yeni dönemde de imkânlar ölçüsünde yeni işçi alımı yapılacağını ifade etti. Başkan Koyuncu, “Geçen görev süremiz içerisinde bizlere inanan ve büyük bir çabayla, fedakârlıkla çalışmalarını sürdüren tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Emirdağ sizlerin emekleriyle her geçen gün daha iyi bir noktaya ulaşıyor ve projelerimiz bir bir hayata geçiriliyor. Daha önce olduğu gibi bugün de alın teri dökerek hakkıyla kazanan kıymetli yol arkadaşlarımızın maaşlarında iyileştirme yapmaya karar verdik.  Allah nasip ederse şirket personellerimizin en düşük maaşını 23 bin 500 TL yapıyoruz. Bu bahsetmiş olduğum en düşük ücret. Personellerimiz arasında öğrenim durumuna göre çalıştığı birime göre bu ücretler daha da artıyor. Elimizdeki tüm imkânı, gücü sonuna kadar kullandık. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Hayırlara vesile kılsın.” dedi.