Gözden kaçırmayın
KARARNAME ÇIKTI: VALİ YİGİTBAŞI İLİMİZDE DEVAMHalkın gözü kulağı sesi düsturu ile 1995 yılından bu yana Afyonkarahisar'da sesli gazete olan GÜN FM yeni yıla da iki ödül ile giriyor.
İlimizin köklü gazetesi TÜRKELİ Gazetesi okuyucu ve ekibi tarafından Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar Yılın Radyocusu, GÜN FM Kurucusu ve Sahibi İsmail Akar’ın hazırlayıp sunduğu BASIN ODASI ise yılın en iyi radyo programı seçildi.
VERİLEN EMEK DEĞER BULUYOR
Türkeli Gazetesi ekibine teşekkür eden Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar "Verilen emeğin değer görmesi oldukça anlamlı. Sağlıktan eğitime, sanattan kültüre, ekonomi, siyaset ve sosyal alanda her sene 150'den fazla konuğa mikrofon açıyor ve sadece müzik kutusu olmaktan öte sesli radyo görevini yapıyoruz. Ekip arkadaşlarımıza da destek ve katkılarından ötürü şükranlarımı sunuyorum "dedi.
UZUN SOLUKLU CANLI YAYIN BİLGİ TECRÜBE İSTER
Ödüle layık gören TÜRKELİ Gazetesi Sahibi Önder Artuk ve tüm basın emekcilerine teşekkür eden Gün FM Kurucusu ve Sahibi İsmail Akar "27 senedir soluksuz her hafta Cumartesi canlı yayındayız. Ahmet Tunca 45, Polat Yılmaz ve ben 41, Ertuğrul Sevim ise 33 yıldır medyaya emek veriyoruz. Bu yayın emek, tecrübe, bilgi ve birikim ister. Ekip olarak ilimiz ve ülkemizdeki meselelere özgür, özgün ve cesurca yorumlarımız sürecek. Biz gençlere akıllı ve vicdanlı olmayı, oranın buranın arka bahçesi olmadan, paradan turadan uzak gazetecilikte model olursak mutlu oluruz "dedi.






Yorumlar
Yorum Yap