Gözden kaçırmayın

Yumlu Sosyal Tesisleri AçıldıYumlu Sosyal Tesisleri Açıldı

Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

İl Müdürlüğümüz ile Afyonkarahisar Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 179 GÜN süreyle Bakanlığa bağlı yurtlarda, gençlik ve spor birimlerinde hizmetlerin aksamadan yerine getirilmesini teminen tesislerin etlin ve verimli kullanılarak faaliyetlerin amacına uygun bir şekilde yürütülmesi ve sürekliliğin sağlanması amacıyla MERKEZ 37,ŞUHUT 7,ÇAY 6,BOLVADİN 8,EMİRDAĞ 6,DİNAR 4,DAZKIRI 2,SANDIKLI 10,EVCİLER 2,ÇOBANLAR 2,SULTANDAĞI 2,BAŞMAKÇI 2,SİNANPAŞA 2,BAYAT 3,İSCEHİSAR 3, HOCALAR 2, İHSANİYE 2 kişi olmak üzere toplam 100 KİŞİLİK GEÇİCİ SÜRELİ (TYP) uygulanacaktır.

Başvuru Başlangıç Tarihi: 21.09.2026

Başvuru Bitiş Tarihi: 25.09.2026

Seçme yöntemi: Liste Yöntemi Uygulaması

Liste Yöntemi Uygulaması Tarihi: 30.09.2026

Toplam Çalışma Süresi: 179 Gün

Çalışma Başlangıç Tarihi: 12.10.2026

Çalışma Bitiş Tarihi: 09.04.2027

Sonuç Açıklama Tarihi ve Şekli: 30.09.2026 tarihinde Afyonkarahisar Gençlik  Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Liste Yöntemi Uygulaması yapıldıktan sonra açıklanacaktır.

(Katılım şartlarını taşımayan kişiler seçilseler dahi çalıştırılmayacaktır. )

Programlara katılmak isteyen adayların www.iskur.gov.tr, ALO-170 veya E-Devlet üzerinden başvuru yapmaları zorunludur. Başvuruda sorun yaşayan kişiler İl Müdürlüğümüzden destek alarak başvuruda bulunabilirler.

*VATANDAŞLAR BAŞVURU TARİHİNDEKİ İKAMET ADRESLERİ BAZ ALINARAK İLGİLİ 

PROGRAMA BAŞVURU YAPABİLECEKTİR.