Karahisar Antika Pazarı, Zafer Meydanı’nda açıldı. Ayda bir farklı bir mekanda düzenlenecek olan Pazar, Afyonkarahisar Belediyesi ve Karahisar Antika Severler Derneği’nin ortak etkinliği ile gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Dört Konu Dört Yorum Dört Konu Dört Yorum

Bu özel etkinlik, antika severleri ve meraklılarını bir araya getirdi. Pazarda, farklı dönemlere ait nadide eserler, koleksiyon parçaları ve antika eşyalar sergilendi. Karahisar Antika sevenler derneği Başkanı Emre Şirinoğlu bundan sonra yapılacak antika Eşya Pazarının Park Afyon yanındaki kapalı pazar yerinde devam edeceğini dile getirdi.

Düzenlenmiş olan Karahisar Antika Pazarı yoğun ilgi gördü. Pazara; Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Çorum, İstanbul, Konya, Denizli, Uşak illerinden Antika severler iştirak etti. Bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Eylem Ayar ise Afyonkarahisar’da sosyal kültürel programların devam edeceğini söyledi.

Karahisar Antika Pazarı’nda yediden yetmişe hitap eden ilgi çekici nesneler yer aldı. Geçmişten günümüze kadar uzanan; löküs, daktilo, gramafon, radyo, gaz lambası, kılıç, tesbih, fotoğraf makineleri, plaklar, kasetler, bıçaklar ve aklınıza gelebilecek her şeyi alma imkanınız bulunuyor. Afyonkarahisar halkının oldukça dikkatini çeken bu pazar ilk gününde, küçükten büyüğe herkesin nostalji ile buluşma durağı haline geldi.